BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside
Der er 161 varer.

Konfirmationskjoler: Real Silk, Partyline og White Sunday 

Stort udvalg af kjoler til konfirmation

Leder du efter den helt rette konfirmationskjole? Hos Annie D finder du en kombineret tøjbutik og frisørsalon i hjertet af Holbæk – og her fra vores webshop kan du købe tøj til hverdag og fest, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi har blandt andet et stort udvalg af billige Real Silk-konfirmationskjoler, White Sunday-konfirmationskjoler og Partyline-konfirmationskjoler. Alle vores hvide kjoler følger de nyeste tendenser, så konfirmanderne kan føle sig selvsikre og smukke på deres store dag.

Real Silk-konfirmationskjoler eller White Sunday-konfirmationskjoler?

Det kan være svært at vælge, når man handler hos Annie D. Real Silk, White Sunday og Partyline er alle populære mærker, når det gælder kjoler til konfirmation. Kjolerne er lavet af skønne materialer, der sikrer god komfort under festlighederne, og designet er tidløst, enkelt og yndefuldt. Dette er med til at lade konfirmanden stråle i en kjole, der både er komfortabel og smuk at se på. 

Vi tilpasser kjolen til dig og dine ønsker

Leder du efter en hvid kjole med blonder? Skal kjolen have korte ærmer, lange ærmer eller flotte blondeærmer? Eller går du efter en kjole i et brudedesign? Vores udvalg af kjoler til konfirmation er stort, og her vil alle piger kunne finde noget, der opfylder krav og ønsker. Priserne er fordelagtige, og vi har konfirmationskjoler til ethvert budget.

Hvor kan man købe konfirmationskjoler? Du kan købe fra vores webshop, eller du kan komme forbi vores forretning i Holbæk, der har frisørsalon og tøjbutik under ét tag. Vores syerske kan tilpasse kjoler til konfirmation efter dine specifikke ønsker, og i frisørsalonen er frisørerne behjælpelige med inspiration og gode råd til håropsætning på konfirmandens store dag.

Hvad enten du leder efter Real Silk-konfirmationskjoler, White Sunday-konfirmationskjoler eller noget helt tredje, så er du hos Annie D garanteret en billig pris, god service og venligt personale, der er villige til at fremskaffe den rigtige størrelse, skulle den ikke være i butikken.

Varer sidevis

Varer sidevis