BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside
Der er 44 varer.

Selskabskjoler og cocktailkjoler til enhver lejlighed forhandles

Er du på udkig efter en kjole til bryllup eller anden festlig begivenhed? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Annie D finder du et stort udvalg af forskellige selskabskjoler, som dækker mange forskellige behov. Vores butik er beliggende i Holbæk, hvorfra vi servicerer kunder fra Sjælland og hele Danmark. Har du tøjkrise til en kommende fest, og ønsker du ikke at bruge en formue på selskabstøj, så bør du kigge nærmere her på siden. Her finder du nemlig et stort udvalg af flotte selskabskjoler til billige priser. Vi garanterer høj kvalitet, uanset hvilken festkjole du køber hos os. 

Vi har både cocktailkjoler og andre kjoler i vores udvalg

Hvad enten du er på udkig efter gallakjoler, cocktailkjoler eller brudekjoler, så finder du det i vores udvalg. Vi har nemlig sørget for at have et så bredt udvalg af festkjoler som muligt, så vi kan dække mange forskellige behov. Derfor har vi også både lange og korte selskabskjoler i hvid, sort og mange andre farver.  Vi har ligeledes alle damestørrelser til rådighed. Når vi vælger vores festkjoler, har vi fokus på pasform og kvalitet, og derfor finder du ikke en cocktailkjole hos os, der ikke sidder, som den skal.

Kontakt os hvis du har spørgsmål ang. vores udvalg af festkjoler

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af festkjoler, eller har du et spørgsmål ang. en af vores cocktailkjoler, så er du altid velkommen til at besøge butikken eller kontakte os for hjælp. Vi kan kontaktes på telefon 59 43 84 84 eller på info@annied.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Varer sidevis

Varer sidevis