BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside
Bukser fra Lau Rie Se fuld størrelse

Bukser fra Lau Rie

Bukser fra laurie

Flere detaljer

DKK 699,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 69 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 69 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 13,80.


Længde: Cropped - 67 cm
Kvalitet: 64% Lyocell: TENCEL™, 34% bomuld, 2% elastan

Mangler du et par bukser, der nærmest passer til alt? Så kan du godt indstille eftersøgningen. Med vores Hannah bukser får du en helt klassisk buks, der fungerer super godt med det du allerede har i garderoben. De rene linjer fungerer fantastisk i samspil med et væld af overdele og kan også peppes op med et lækkert bælte. Med 7/8 længden, får du samtidig også muligheden for at vise dine yndlingssko frem. Som altid er der udover lækkert design, også fokus på komforten. Den elastiske linning samt snydelynlåsen betyder, at de er enormt behagelige at have på og ikke strammer. Faktisk vil man slet ikke have dem af igen. Dit tøj fra LauRie er produceret uden allergifremkaldende og sundhedsskadelige kemikalier. Regular silhuet.

Style nr. 28362
Farve: Faded Blue