Forårsrabat: Spar 25 % på alle varer undtagen konfirmationskjoler med rabatkoden forår2020
BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84   Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Ze-Ze tøj online - jeans, bukser og kjoler

Sidste NYT Nuuk Couture

Ze-Ze er et brand under Kompagniet 1991 der laver moderigtigt tøj til stilfulde kvinder. Tøjet er up to date med de nyeste tendenser og findes i et utal af prints, mønstre og farver alt efter sæson og trend, hvilket gør det muligt at tilfredsstille de flestes krav og ønsker til moderigtigt tøj.

Med tøj fra Ze-Ze er det muligt at kombinere og sammensætte dele så udtrykket passer til den helt rigtige lejlighed. Hvad end det er til hverdag eller fest.

Nyt hos Annie D. Vi er blevet forhandler af Nuuk Couture designet af Louise Lynge Berthelsen.

Priserne ligger på et niveau hvor alle kan være med uden at skulle gå på kompromis med stil og kvalitet. Ze-Ze producere både bukser, bluser, kjoler, strik, jeans, toppe m.fl. Og meget af dette forhandles hos AnnieD.

Ze-Ze hos AnnieD

Det skønne udvalg af produkter fra Ze-Ze’s nyeste kollektion indeholder bl.a. smukke sommerkjoler, bukser, bluser, tunikaer, heldragter og cardigans i skønne farver og prints og i overensstemmelse med de nyeste trends. Priserne ligger på et budgetvenligt niveau med mulighed for at gøre sig et kup.

Tøjet fra Ze-Ze kan både købes i AnnieDs fysiske butik i Holbæk, der giver en anderledes shoppeoplevelse med frisørsalon og tøjbutik under ét tag, samt her i webshoppen.


Med et besøg hos AnnieD er man garanteret en god service og et behjælpeligt personale, der er villige til at fremskaffe den rigtige størrelse, skulle den ikke være i butikken.


Før eller efter shoppeoplevelsen hos AnnieD, er der rig mulighed for at lade sig inspirere hos frisørerne i salonen omkring de nyeste tendenser inden for hårmode, der kan matche det nye tøj køb

Se alle varer fra Ze-Ze


Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort