BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Real Silk og White Sunday konfirmationskjoler, og Party Line

Real silk udbyder et omfangsrigt udvalg indenfor konfirmationskjoler. Kjolerne følger de nyeste tendenser så pigerne kan føle sig selvsikre og smukke på deres konfirmationsdag.

Kjolerne er lavet af skønne materialer der sikrer komfort under festlighederne. Real Silk producerer kjoler der har et tidløst og yndefuldt udtryk og som fremhæver de smukke konfirmanders skønhed.Vi har egen syerske ,der foretager forandringer

White Sunday følger også tendenserne indenfor konfirmationskjoler og har et stilfuldt og enkelt udtryk. Dette er med til at lade konfirmanden stråle på den store dag i en kjole der er komfortabel og smuk at se på.

Real Silk og White Sunday hos AnnieD

Udvalget hos AnnieD af konfirmationskjoler fra Real Silk og White Sunday er stort. Her vil alle konfirmander kunne finde en kjole der opfylder hver enkeltes specifikke krav og ønsker. Priserne er fordelagtige og der er et godt udvalg til et hvert budget.

Konfirmationskjolerne fra Real Silk og White Sunday kan både købes i AnnieDs fysiske butik, der giver en anderledes shoppeoplevelse med frisørsalon og tøjbutik under ét tag, samt her i webshop.

Vi kan tilpasse kjolerne efter specielle ønsker, samt foretage forandringer, da vi har egen syerske.


I frisørsalonen er frisørerne behjælpelige med inspiration og gode råd til håropsætning på konfirmandens store dag.
Med et besøg hos AnnieD er man garanteret en god service og et behjælpeligt personale, der er villige til at fremskaffe den rigtige størrelse, skulle den ikke være i butikken.

Se alle varer fra Real Silk


Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort