BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Lau Rie tøj, jeans og bukser

Lau Rie er et anerkendt modemærke etableret i 1987. Hvert år lancerer Lau Rie to kollektioner, hvor især det brede buksesortiment er yderst populært. Hver buksekollektion følger de nye sæsonfarver så kunderne er kan være med på de nyeste trends. Kollektionerne er udviklet med og tager afsæt i inspiration fra hele verden.

Lau Rie er også et etisk og ansvarligt mærke med et medlemskab hos FNs Global Contact. Her har de forpligtet sig til at implementere principper der omhandler ansvarlig virksomhedsdrift og omhandler områderne; menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Desuden har Lau Rie vundet Midtjyllands vækstpris 2015, hvilket vidner om en virksomheder der hele tiden udvikler sig.   

Lau Rie hos AnnieD

Hos AnnieD findes et udvalg af Lau Ries store buksesortiment fra den aktuelle kollektion. Her findes både bukser såvel som jeans i str. 34-56. Noget til enhver størrelse og pasform.

Bukserne er lavet i et lækkert materiale og med forskellige pasformer og benlængder, der er med til at gøre det muligt for enhver kvinde at finde bukser der sidder godt. Bukserne fra Lau Rie kan både købes i AnnieDs fysiske butik, der giver en anderledes shoppeoplevelse med frisørsalon og tøjbutik under ét tag, samt her på webshoppen.

Med et besøg hos AnnieD er man garanteret en god service og et behjælpeligt personale, der er villige til at fremskaffe den rigtige størrelse, skulle den ikke være i butikken.

Se alle varer fra Lau Rie


Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort