Forårsrabat: Spar 25 % på alle varer undtagen konfirmationskjoler med rabatkoden forår2020
BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84   Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Handberg tøj, dametøj og kjoler, fremmer skønheden i kvinder

Handberg lancerer to gange årligt en spændende kollektion der har til formål at fremme den naturlige skønhed der findes i alle kvinder. Derfor findes tøjet i størrelserne 34-56, så alle kvinder uanset form eller størrelse kan finde moderigtig tøj der sidder perfekt.

Alt tøjet er produceret i Europa hvilket sikrer en høj kvalitet  og støtter de europæiske produktioner. Som noget nyt har Handberg valgt at lave en ekspreskollektion der rummer nogle af de nyeste tendenser.

Dermed er Handbergs kunder altid med på de nyeste trends inde for tøj mode og iklædt friske designs.   

Handberg hos AnnieD

Hos AnnieD kan man købe et væld af gode danske tøjmærker, heriblandt Handberg. Handberg producerer lækkert tøj til daglig brug, i form af bukser, bluser, skjorter, kjoler, toppe, strik og jakker m.fl.

Alt tøjet stemmer overens med nogle af de nyeste tendenser og er lavet af høj kvalitet og lækre materialer i Europa. Priserne er overkommelige og spænder fra et par hundrede kroner til omkring de tusind.

Tøjet fra Handberg kan både købes i AnnieDs fysiske butik, der giver en anderledes shoppeoplevelse med frisørsalon og tøjbutik under ét tag, samt hendes webshop på www.AnnieD.dk.

Med et besøg hos AnnieD er man garanteret en god service og et behjælpeligt personale, der er villige til at fremskaffe den rigtige størrelse, skulle den ikke være i butikken.

Se alle varer fra Handberg
Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort