Forårsrabat: Spar 25 % på alle varer undtagen konfirmationskjoler med rabatkoden forår2020
BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84   Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Dametøj i store størrelser. Stort udvalg hos AnnieD

AnnieD har egen webshop såvel som en anderledes fysisk butik med tilhørende frisørsalon. Udvalget af tøj er importeret fra Paris af butikken selv og her findes også et udvalg af gode danske mærker.

Udvalget af tøj er alt fra hverdag til fest! Bl.a. bluser, bukser, t-shirts, toppe, jakker, cardigans, skjorter og kjoler. Alt tøjet fås fra str. 34-56 og er str. Ikke hjemme er butikken behjælpelig med at skaffe den hjem.

Desuden fører vi også en række tilbehør i form af sko og tasker der kan sammensættes med det lækre tøj i butikken. Og ønsker man at gøre et kup, skal man slå vejen forbi udvalget i udsalgskategorien hvor det er muligt at finde nogle spændende ting til fordelagtige priser.

Paris – modens by, giver dig dametøj i store størrelse

AnnieDs personale rejser jævnlig til Paris hvor de mødes med udvalgte leverandører og udvælger nogle af de nyeste trends.

Herefter bliver varerne leveret direkte til butikken, hvilket gør det muligt at holde omkostningerne nede og priserne lave for AnnieDs kunder. Især selskabstøjet er egen import fra Paris og her er udvalget stort inden for voksenstørrelser.


Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort