Forårsrabat: Spar 25 % på alle varer undtagen konfirmationskjoler med rabatkoden forår2020
BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84   Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside

Damefrisør i Holbæk - AnnieD opfylder dine drømme

Frisørerne består af et team på 5 piger, heraf 3 assistenter og 2 elever, der er eksperter i brudehår. Her kan drømmene for håropsætning på den store dag, gå i opfyldelse. Teamet søger inspiration til deres kreationer både nært og fjernt.

Hvad end det er til demonstrationskurser, hårmesser i ind - og udlandet (seneste gik turen til Paris), til konkurrencer osv. Dette gør det muligt at opfylde selv de vildeste drømme for brudehåret.


Foruden brudehår, tilbyder salonen også ;
Dameklip, med eller uden vask og føn. Dameklip og farvning, børneklip og herreklip. Alle til rigtig gode priser. Salonen sælger også en masse lækre hårprodukter fra ID hair elements, der er en Skandinavisk hårserie fri for parabener og allergene parfumer. Via AnnieD.dk kan man bestille en tid til frisøren via nettet. Nemt og bekvemt.   

Alsidige AnnieD som din damefrisør i Holbæk

Før (eller efter) man skal klippes i salonen, er der rig mulighed for at kigge på alle de kollektioner butikken selv har importeret hjem fra Paris. Ca. en gang om måneden kommer der nye varer og de indeholder bl.a. et stort  udvalg af festtøj, heriblandt konfirmationskjoler og festtøj til små piger og drenge.

Desuden sælger butikken også et godt udvalg af gode danske tøjmærker – både til  både til hverdag og fest. Altså en utrolig alsidig butik og frisørsalon der absolut er et besøg værd.

Se også:

- Dametøj i store størrelser
- Hanberg tøj
- Laurie tøj
- Pont Neuf tøj
- Ze-Ze tøj
- Real Silk konfirmationskjoler
Bestil tid til en klipning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 84 84

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort