BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84   Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside
Der er 30 varer.

Stort udvalg af selskabstøj

Mangler du tøj til et bryllup eller anden fest? Så bør du kigge forbi Annie D, hvor du finder et stort udvalg af selskabstøj. Vi har noget for enhver smag og garanterer høj kvalitet og attraktive priser hver gang. Vores butik er beliggende i Holbæk, hvorfor vi primært servicerer kunder fra København eller Sjælland. Dog kan kunder fra hele Danmark handle online hos os.

Vi er en kombineret frisør og dametøjsbutik, som hver dag servicerer mange forskellige kvinder. Vores selskabstøj er nøje udvalgt, så det matcher vores krav om kvalitet, pasform og pris. Hvis du er på udkig efter selskabskjoler og festtøj til kvinder, så kan du med fordel kigge forbi vores butik eller webshop.

Få festtøj i høj kvalitet til lave priser

I vores udvalg af festtøj til damer finder du alt fra festbluser til festkjoler. Vi har med andre ord noget for enhver smag og til ethvert behov. Vi sælger tøj fra gode, danske mærker til en så billig pris som muligt.  Hos os finder du alle størrelser og modeller, så du bør ikke tøve med at tjekke vores udvalg af selskabstøj ud. Vi garanterer, at du får tøj i høj kvalitet, og du vil helt sikkert få mange komplimenter, når du bærer det.

Kontakt os for at høre nærmere om festtøj

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af festtøj og selskabstøj, eller hvis du ønsker at høre nærmere, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med det, som du har brug for. Du kan kontakte os på telefon 59 43 84 84 eller på info@annied.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Underkategorier

  • selskabsnederdele / bukse
  • Festkjoler
    Selskabskjoler og cocktailkjoler til enhver lejlighed forhandles Er du på udkig efter en kjole til bryllup eller anden festlig begivenhed? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Annie D finder du et stort udvalg af forskellige selskabskjoler, som dækker mange forskellige behov. Vores butik er beliggende i Holbæk, hvorfra vi servicerer kunder fra Sjælland og hele Danmark. Har du tøjkrise til en kommende fest, og ønsker du ikke at bruge en formue på selskabstøj, så bør du kigge nærmere her på siden. Her finder du nemlig et stort udvalg af flotte selskabskjoler til billige priser. Vi garanterer høj kvalitet, uanset hvilken festkjole du køber hos os.  Vi har både cocktailkjoler og andre kjoler i vores udvalg Hvad enten du er på udkig efter gallakjoler, cocktailkjoler eller brudekjoler, så finder du det i vores udvalg. Vi har nemlig sørget for at have et så bredt udvalg af festkjoler som muligt, så vi kan dække mange forskellige behov. Derfor har vi også både lange og korte selskabskjoler i hvid, sort og mange andre farver.  Vi har ligeledes alle damestørrelser til rådighed. Når vi vælger vores festkjoler, har vi fokus på pasform og kvalitet, og derfor finder du ikke en cocktailkjole hos os, der ikke sidder, som den skal. Kontakt os hvis du har spørgsmål ang. vores udvalg af festkjoler Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af festkjoler, eller har du et spørgsmål ang. en af vores cocktailkjoler, så er du altid velkommen til at besøge butikken eller kontakte os for hjælp. Vi kan kontaktes på telefon 59 43 84 84 eller på info@annied.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.
  • Selskabsbluser

Varer sidevis

Varer sidevis