BRUG FOR HJÆLP? 59 43 84 84 Book tid
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Besøg vores hjemmeside
Der er 2 varer.

Hårprodukter og frisørprodukter til mænd og kvinder

Hos Annie D Klip i Holbæk sælger vi udvalgte hårprodukter og specielle frisørprodukter i vores online webshop. Du kan naturligvis også købe dem i vores hårsalon, hvor vi både klipper hår og sælger tøj. Vi er kort fortalt en anderledes butik med hårprodukter og frisørprodukter samt tøj til hverdag og fest, og alt sammen til fornuftige priser.

Frisørprodukter i høj kvalitet til alle hårtyper

Vores udvalg af hårprodukter og frisørprodukter rækker blandt andet over ID Hair Black-serien til mænd. Vi har shampoo, som giver fugt til irriteret og kløende hovedbund, og som eliminerer skæl. Vi har også en praktisk 3 i 1 til hår og krop. Og til kvinder har vi blandt andet ID Hair Elements, Hold it in place og ID's hårplejeserie.

Vi har med andre ord en masse lækre hårprodukter og frisørprodukter til mænd og kvinder i alle aldre, ligesom du også kan finde en masse spændende tøj i både webshoppen og butikken. Og hvis du bor eller arbejder i nærheden, så klipper, farver og styler vi gerne dit hår. Vi er for eksempel eksperter i brudehår, så vi kan indfri alle dine drømme.

Bestil hårprodukter i dag eller kom forbi butikken

Det er nemt og enkelt at bestille hårprodukter og frisørprodukter i webshoppen, hvis du ikke vil besøge vores butik. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 59 43 84 84 for at stille spørgsmål eller bestille tid til klip, eller du kan skrive til os på info@annied.dk.

Underkategorier

  • Frisurer
    Vi er eksperter i Brudehår-kom ind og fortæl os hvad du drømmer om, så aftaler vi forløb og pris-fra 1000,-
  • Produkter
  • Begivenheder
    Vi er et frisørteam der søger inspiration allevegne. Demonstrationer-kurser , rejser m.m. Vi er 5 piger i salonen -3 assistenter og 2 elever. Vi har været til hårmesse i paris sammen 2 gange nu. Billedet viser noget af det vildeste, og er selvfølgelig bare beregnet til inspiration- denne frisure er lavet ved en konkurrence.